Minulle asiakkaitteni hyvinvointi on tärkeää. Haluan luoda toimivia tiloja ja toimittaa laadukkaita kalusteita asiakkaitteni työympäristöihin. Pelkät kauniit sävyt, materiaalit ja ergonomiset kalusteet eivät yksin riitä, vaan meidän on myös itse huolehdittava omasta hyvinvoinnistamme. Kehomme tarvitsee liikettä voidakseen hyvin. Tämän vuoksi lanseeraan nyt uuden tuotteen.

Smart Break tekee työn tauottamisesta helppoa ja tuo taukoliikuntaan iloa!

Smart Break perustuu tutkimustietoon ja asiantuntijoiden kokemukseen tehokkaimmista tavoista vähentää istumatyöläisten terveysriskejä. Mikä tahansa liikunta ei riitä vähentämään istumisen haittoja, vaan tärkeintä on tauottaa staattista kuormitusta ja liikkua oikein. Kyseessä on työkalu, jonka avulla työn tauottamisesta tulee helppoa ja joka tiivistää työyhteisöä uudella tavalla.

Smart Break on tietotyöläisille kehitetty pilvipohjainen taukoliikuntasovellus, joka toimii selaimen kautta pöytäkoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Sovelluksen laajasta liikepankista ohjelma arpoo vaihtuvat liikkeet, jotka ovat turvallisia ja helposti toteutettavissa normaalissa konttoriympäristössä tai kotitoimistolla. Valmiiksi mietittyihin ja tarkoin valittuihin liikkeisiin on helppo lähteä mukaan ja mitään jumppavälineitä ei tarvita.

Helppokäyttöisestä ohjelmistosta löytyy kaksi versiota: Quick ja Premium. Molempiin versioihin sisältyy taustamusiikki ja hyvinvointiin liittyvä motivointiviesti taukojumpan jälkeen.

Helppokäyttöisestä ohjelmistosta löytyy kaksi versiota: Quick ja Premium.

Otathan yhteyttä, kerron mielelläni lisää tästä tuotteesta! Tiina Roos 040 543 5619 / tiina(at)suunnitteluroos.fi